به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه خبری فاروج، محمد سویدانلویی ظهرچهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان فاروج اظهار داشت: به دنبال این هستیم تا از ظرفیتهای استان، به نحوی بهرهبرداری کنیم تا مردم استان از آن بهره ببرند.
وی افزود: در دنیای امروز گردشگری شاخص توسعه محسوب شده و در رویکرد اقتصادی و اجتماعی نوین، هر کشوری که گردشگری ندارد عقبمانده، توسعهنیافته و ناامن تلقی میشود.
وی ادامه داد: کارکردهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی گردشگری باعث شده تا دولتها توجه ویژهای به سیاست گزاری و برنامهریزی در این صنعت داشته باشند.
سویدانلویی، درآمد زدایی، اشتغال آفرینی، فقرزدائی، عدالتگستری، حفظ محیطزیست و پایداری منابع مادی و معنوی جامعه را از کارکردهای اصلی صنعت گردشگری عنوان کرد.
وی در ادامه افزود: در استان خراسان شمالی بیش از ۱۲۰۰ اثر تاریخی شناساییشده که ۵۶۷ اثر ثبت ملی شدهاند.
وی افزود: در شهرستان فاروج نیز بیش از ۱۲۰ اثر تاریخی شناساییشده که از این میان ۲۰ اثر به ثبت فهرست آثار ملی رسیده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی گفت: کارشناسان این مرکز در تلاش هستند تا مستندات لازم تهیهشده و آثار بیشتری در شهرستان فاروج به ثبت ملی برسد.
سویدانلویی با اشاره به اینکه در فاروج جاذبههای طبیعی خیلی خوبی در دسترس است اظهار داشت: مخصوصاً روستاهای هدف گردشگری که به دنبال ایجاد زیرساختهای مناسب در سال جاری و آینده هستیم.
سویدانلویی همچنین افزود: در شهرستان اول به دنبال ایجاد زیرساخت هستیم، روستاهای هدف گردشگری ما و ظرفیتهایی که در شهرستان موجود است را تقویت کنیم.
وی کاوشگری تپه یام و تبدیل آن به پارک موزه را از مهمترین برنامه این نهاد در این شهرستان عنوان کرد.
نظر شما